Search
Рудолф Нуреев

„За мен „Лебедово езеро“ е приказка за силата на фантазията, без която животът не би имал вкус“.

Наша мисия е да вкараме щипка магия в ежедневието като създадем перфектната алхимична формула между локация, храна и забавление.
Екип от професионалисти се грижат за всеки детайл и незабележимо оркестрират преживяване, което е на границата между фантазията и реалността.

Атмосферата

На самия бряг на Панчаревското езеро и само на няколко километра от центъра на града, ресторант „Лебед“ ви пренася в един напълно различен свят.
Игра на светлини, нежното ромолене на вода от фонтаните и кадифеното звучене на тиха музика създават усещането, че сте попаднали в декор от филм, в който самите вие сте главните герои.

Кухнята

Предлаганата кухня е основно европейска и средиземноморска, като включва множество рибни и морски деликатеси. В менюто присъстват и по-традиционни месни, както и доста вегетариански ястия.

Десертите са нещо, с което не правим компромис .

ние сме тук за

ТВОЕТО СЪБИТИЕ

Езерото е естествена сцена, която кара музиката да звучи различно. В съчетание със светлината на свещите и отблясъка на чашите, ресторант „Лебед“ превръща в магическо изживяване Вашите специални моменти- коктейли, фирмени празненства, рождени дни, сватби и лични празници.

Sorry, the comment form is closed at this time.